Maruta se tine de farse, banuiesc ca stiti asta daca urmariti Happy Hour , o emisiune de pe PRO TV , despre care nu vreau sa va spun eu prea multe. Fiecare cu parerea lui, fie ea si a-maruta!

Farsele lui , ce sa spunem, cam nesarate pentru gustul unora, dar important este sa le placa celor ce gusta astfel de farse.

Subiectele de la emisiunea cu pricina par destul de interesante (daca e sa judeci dupa IQ-ul celui ce o face). Sunt subiecte pline de informatii importante, fara de care nu putem trai! Nici nu imi imaginez cum sa traiesti fara scandaluri despre divortul lui Columbeanu, Pepe si Oana , sau de ce nu despre realizarile colosale ale sotiei (ghici a cui). Mi se pare normal sa nu treaca luna si sa o vedem pe sotie, sau pe bebe mic , pe grasuta cutare , sau pe dadaca oarecare.

Dar sa nu deviem de la subiect, Farsele! Sunt geniale! Sa-ti faci sotia sa planga, sau ceva gunoi lapoarta unei vedete! Chiar sunt bune farsele lui Maruta!

In timp ce scriam articolul … Maruta a luat una in “moaca” in direct la superba sa emisiune! Sa nu spui ca nu exista justitie pe lume! Apoi singur ne-a zis ca e o farsa! Acum lumea vad ca citeste si iar citeste informatia, multi foarte tristi ca nu a fost sa fie …..adevarat!

Mai multe detalii…

Related Posts:

  • No Related Posts