Actualizare Page Rank

 

Toata lumea alearga pe internet dupa un Page Rank (PK) cat mai mare pentru paginile sale. Am spus paginile sale si nu domeniu sau site, deoarece asa este corect.

Cum se calculeaza Page Rank-ul banuiesc ca stiti , dar noi va vom prezenta cam cum putem creste in functie de efort , continut si calitate a informatiei.

Page rank 1 : … (3)
Page rank 2 : …… (6)
Page rank 3 : ………… (12)
Page rank 4 : …………………… (24)
Page rank 5 : ………………………………………… ( 48 )
si asa mai departe pana la PR 10.Deci daca vrei sa primesti un rank peste cat ai momentan trebuie sa dublezi cantitatea si calitatea continutului site-ului fata de rangul precedent.

Google favorizeaza siteurile cu o buna folosire a cuvintelor cheie. Lor le place o densitate a cuvintelor cheie intre 3-5%. Alt factor important este cel al linkurilor externe. Lui Google ii place cand alte siteuri trimit linkuri catre siteul tau. In acest mod Google iti poate gasi siteul mai des. Un alt factor important este cat de des se actualizeaza siteul tau.

Rankul Alexa ia valori de la 1 pana 1 bilion, sau si mai mult, depinzand de numarul de siteuri existente. Fiecare site aflat pe internet este inclus in Alexa Rank, deci tu practic concurezi cu toti. Scopul principal e sa ai un rang cat mai mare (de obicei intre 1-1.000.000 este considerat un rang bun).

Related Posts:

  • No Related Posts