S-au scris pagini mii despre Cetatenia Romana pentru Moldoveni , au fost facute arestari in Romania si chiar s-a inregistrat un deces la Autoritatea pentru cetatenie a Romaniei. Ne intrebam daca acest proces de redobandire a cetateniei romane a fost bine gandit.

Pe forumul moldovenesc Mega Forum Moldova exista o sectiune separata pentru redobandirea cetateniei, presa rusa condamna Romnia , iar intrarea in spatiul Schengen este ingreunata.

Locul 7

Ro-Cetatenie este blogul care le ofera cetatenilor din Republica Moldova sansa de a afla gratuit cum pot redobandi cetatenia romana, si se pare singurul blog dezinteresat total material in domeniul acesta.  Probabil ca proprietarul este roman sau un basarabean cu suflet!

Locul 8

Avocat Online este un blog destul de cautat si de folosit de cititorii de net. Cu doua sectiuni (pagini diferite- bloguri diferite) , acest blog ofera informatii si raspunsuri pentru cititorii sai, sustinut de un Avocat Gratis. Laudabila initiativa ! Ne intrebam de unde isi scot totusi banii!

Locul 9

Canada sau emigrarea in zona Franceza : un blog afiliat e-canada prezentat la locul 1 , un fel de centralizare a informatiei pentru cei ce doresc cu preponderenta sa ajunga in zona franceza a Canadei.

Related Posts: