Dupa ce amstudiat piata de vanzari online am tras o concluzie , si anume ca ar trebui sa facem un TOP 10 al celor mai bine vandute produse online. De departe cel mai bine sta “Colectia Catalin Botezatu” de parfumuri , dar nu numai. Conform statisticilor oferite de InfoMedia , zilnic au loc vanzari de peste 50 de mii de euro la parfumurile domnului designer Botezatu.

Pe locul doi se afla cumpararile de cartele reincarcabile (nu s-a tinut cont de furnizor, statistica acopera toate tipurile de cartele preplatite ce se pot cumpara de pe internet.), acestea avand avantajul ca se pot cumpara chiar daca sunteti in strainatate si aveti activat roamingul, iar preturile sunt chiar mai mici decat la magazinele obisnuite partenere.

Desi incredibil, pe locul trei se afla Tigara electronica, o afacere care este din ce in ce mai banoasa, cu cat pretul la tutun creste de la un semestru la altul, ba uneori chiar si mai des. Este convenabil sa folosesti tigarile electronice , deoarece in primul rand iti protejezi oarecum sanatatea , si in acelasi timp faci si o insemnata economie in bugetul personal.

Locul patru este detinut de cafeaua pentru slabit, o inventie placuta si in acelasi timp sanatoasa. Numarul de cumparatori ai cafelei pentru slabit a crezcut constant cu 20 % in fiecare saptamana de la lansarea Magazinului OnLine patronat de InfoMedia!

Related Posts: