Iata ca a venit vremea unui nou calup de prezentare a celor mai bune bloguri de pe domeniul ablog. Va fi vorba de locurile 16-18 si cred ca pentru saptamana aceasta ajunge cu prezentarea.

Titlul este dat de comunitatea aromanilor, deoarece suntem o publicatie care sprijina 100 % toate comunitatile si etniile din Romania. Iar comunitatea aromana sau a machedonilor cum se spune in special in Dobrogea, este una importanta si cu o cultura si traditie milenara deosebit de interesanta.

Cu aceasta ocazie o salutam pe Loreda, o tanara aromanca stabilita cu sotul ei in Olanda, o activa membra sa forumului e-Migrant!

Locul 16

Comunitatea Aromanilor de pretutindeni este un blog dedicat asa cum se presupune in mod direct, comunitatii machedonilor (asteptam din partea lor cum ar fi corect sa ii numim). Blogul a fost creat de un iubitor al artei si traditiilor armane. Descoperiti si voi aceste traditii, colinde si multe alte lucruri despre care suntem siguri ca inca nu ati auzit!

Locul 17

ECDL este un blog destinat celor ce doresc sa faca studii in domeniul operarii pe calculator cu diploma acordata si recunoscuta de ECDL – Romania. Este un site informativ, unde cei interesati de o diploma de operator calculator pot gasi cu usurinta toate informatiile!

Locul 18

IELTS se adreseaza in special celor ce vor sa emigreze in Canada si Australia.

Related Posts: