Cea mai noua stire despre concursul “O lada de bere” este aceea ca Marcel Pavel a castigat detasat prima etapa, fapt ce ne mira cu atat mai mult cu cat de fapt definitia pentru o lada de bere a fost data aici. Noi ca portal de informatii (e-4u este prescurtarea de la internet pentru tine) avem oblgatia sa fim obiectivi, iar noua ni se pare ca faptul ca un content writer (fie el si cunoscut) nu ar fi avut cum sa castige, ar fi trebuit sa dispara in neat inca de acum 30 de ore, insa el se tine pe picioare, conduce detasat, chiar si in randul celor ce folosesc opera ca sistem de promovare.

Cine da lada de bere?

Interesant va fi sa vedem la final, pe data de 1 iulie cine va fi declarat castigator, multi fiind suparati pe el, l-au si jignit pe bloguri, asta e lupta ce sa-i faci. Bravo lui, ca rezista eroic, desi nu-l vad finalist, am mai spus si la inceputul articolului. Poate ca mai multe sanse are pagina de facebook, care datorita impulsului dat de fani poate usor depasi alte pagini.

Sau poate vor castiga cei de la Youtube, maia les ca e usor avantajat de google. Sau poate un blog de pe blogspot, evident tot din motive de apartenenta. Cine stie cum functioneaza treaba, interesant este ca s-au gasit inclusiv persoane care sa cumpere domenii dedicate.

Pana la rezultatul final asteptam cu inters desfasurarea de forte pentru o lada de bere, ar fi culmea sa aparem si noi printre protagonesti, neinvitati. Si evident fara sa participam la asa ceva, care nu ni se pare mai mult decat o “afacere intre taurasi”.

Related Posts:

  • No Related Posts