Am tot citit despre subiectul asta de mai bine de doua luni, inclusiv despre tepele cu carduri Revolut – aici sincer nu am gasit nimic, oricat de mult am cautat, singurul dezavantaj fiind acela ca nu poti scoate numerar de la ATM-uri mai mult de 200 de dolari pe luna. Partea mai rea este ca din cate am vazut in acest moment cardurile Revolut nu sunt disponibile in Republica Moldova, ceea ce sincer ma dezamageste. Deci hai sa vedem cand este avantajos sa ai un card Revolut, in afara de cazul in care cumperi online si nu vrei sa-ti expui cardul tau bancar.

Despre cardul Revolut in Moldova

Daca nu vrei sa cumperi online cu un card bancar obisnuit, iti poti face un cont pe Revolut si poti face imediat un card virtual. Acesta poate fi refacut automat dupa fiecare plata, deci ai un singur cont dar mai multe carduri virtuale, ceea ce evident impiedica frauda. Tepele sunt deci excluse din start. Ok, dar daca nu prea faci cumparaturi online cand mai poti folosi contul tau Revolut? Pai de exemplu in concedii. De ce? Pentru ca nu mai depinzi de cursul valutar al bancii tale, indiferent de tara unde mergi! Costuri mai mici, plati sigure. Dar iarasi revenim la faptul ca in Republica Moldova in acest moment nu poti sa iti faci cont si evident card. Nu am aflat insa daca poti plati cu cardul Revolut in Moldova sau daca poti scoate cu el bani din bancomate.

Am mai spus despre faptul ca pentru a scoate bani de la bancomat esti limitat la mai putin de 200 de dolari, insa am inteles ca pentru un comision de 2% poti extrage mai mult. La 1000 de euro de exemplu, afacerea te costa 20 de euro, adica cam 400 de lei moldovenesti. Asta in afara de ce platesti cu cardul, caci pana la urma de aia il ai, nu ca sa scoti de la ATM-uri cache.

Cardul Revolut in Moldova

Despre cardul Revolut in Moldova

Related Posts:

  • No Related Posts