Asa cum multi stiu deja UCB colaboreaza cu diverse bloguri de specialitate , si am decis sa va prezentam in continuare cateva din temele pe care le puteti gasi pe acest minunat blog despre gradinarit:

– Cultivarea orhideelor : pentru impatimitii de flori de apartament este un articol deosebit de interesant

– Tratarea și călirea semintelor : cu siguranta ca aveti nevoie de aceste sfaturi atunci cand va apucati sa plantati ceva , fie in gradina, sera sau apartament

– Cultivarea Ridichilor de luna : fiind cea mai productiva leguma, la fiecare luna dupa sadire puteti culege deja roadele muncii , iar o salata cu ridichi cu siguranta va face masa mai gustoasa.

– Gradina de condimente: tarhonul : o planta care nu trebuie sa lipseasca din gradina nimanui

– Cum sa plantezi un ficus sau Cum se ingrijesc cactusii : orice iubitoare de flori va dori sa citeasca aceste articole

– Cum plantezi bulbii de narcise sau Cum plantezi bulbii de zambile sau Cum plantezi bulbii de lalele : trei articole despre si pentru iubitorii de flori!

– Smochinul (Ficus carica) in gradina noastra si Begonia semperflorens : cu siguranta ca vei dori sa mananci smochine , deci vei afla ca se poate creste si in casa (iar vara se muta in gradina)!

– Bon = copac si Sai = vas, deci Bonsai : afla si tu cum poti creste un copac in ghiveci , atra japoneza pe intelesul tuturor!

Vrei sa stii unde poti citi despre acestea? Esti la un click distanta!

Related Posts:

  • No Related Posts