Facebook a schimbat adresele de e-mail ale utilizatorilor, fara ca acestia sa isi dea acordul inainte, in incercarea de a-si promova un serviciu propriu.

Daca nu ai observat pana acum, adresa de e-mail asociata contului tau de pe reteaua de socializare nu mai este nici de la Yahoo, nici de la Gmail, ci una @Facebook.com, scrie Mashable.
Iata ca deja reteaua de socializare isi face de cap. Dupa ce mai inainte se ocupa cu inchis conturi , fara a iti da prea multe socoteli, desi pana la urma FaceBook exista datorita celor ce si-au facut cont acolo,  nu invers. Pana la urma nimeni nu avea nevoie de serviciul lor, care nici pana in prezent nu isi explica existenta. Amploarea pe care a luato atat FaceBook cat si twitter este inexplicabila economic. Nu ofera de fapt nimic, in schim castiga bani de pe urma utilizatorilor , care cu cat se inmultesc, cu atat cresc pretul reclamelor. Ma intreb oare chiar cineva da click pe ele?
Nu cred in eficienta reclamelor pe cele doua retele de socializare si nici nu mi se pare interesant ca in permanenta sa vad ce mazgalesc sute de tipi , cu care m-am imprietenit fie de voie, fie de nevoie. Caci in gemeral , e vorba de o moda, o fita sa ai cont acolo. Nu te ajuta practic cu nimic, doar speranta ca vei comunica cu cineva cu care … inca nu ai comunicat si ti-ar prinde bine. Daca faci greseala si dai Like la 2-3 posturi TV sau ziare, esti rezolvat , pagina Acsa este distrusa, iar casuta de email, plina de SPAM.

Related Posts:

  • No Related Posts