Cu acest articol incheiem seria de informatii utile legata de Diaspora Romaneasca. Nu puteam sa omitem o lista de forumuri ale diasporei romanesti , caci si noi, majoritatea celor ce scriem pe acest site suntem plecati de acasa de mult timp, unii de mai bine de 15 ani.

Primul forum, si cel mai veci este asa cum spune si titlul e-Migrant , un forum in care se reunesc romanii de pretutindeni , Italia, Spania, Olanda ba chiar si Brazilia!

Total mesaje 9079 | Total subiecte 344 | Total membri 426 | iata o mica statistica a forumului emigrantilor romani si moldoveni. Cu aceasta ocaze ii multumim Mariei , Loredei si fondatorului Ovidel al formului.

Cele mai importante (ca si activitate ) formuri sunt cele ale comunitatii romanesti din Germania, Franta, Ungaria si Mega ForumMoldova din Republica Moldova.

Forumul romanilor din Germania , care are si un blog asociat, unde puteti gasi rapid informatii despre cazare, locuri de munca si mai ales comunitati romanesti din germania este cel ma activ forum al romanilor din Germania.

Mai sunt si cateva forumri tematice , cum ar fi cel al detinatorilor de Seat si cel al creatorilor de bloguri, reunit sub sigla UCB (care ne patroneaza si pe noi).

UpDate! Nu mai avem forumul de mult, dar sincer a fost o vreme faina, va garantez. Aveam prieteni de prin toata lumea si stateam de vorba zi de zi. Cu ce folos, insa?

Related Posts:

  • No Related Posts