e-Blog este o retea de bloguri sponsorizata de UCB , si cuprinde cele mai importante bloguri si Forumuri ale creatorilor de bloguri afiliati UCB.

Forumul nostru , desi la inceput va asteapta cu informatii utile pentru bloggeri si forumisti.

Tot e-Blog in colaborare cu UCB va pune la dispozitie facilitatea de a va gasi colegii de generatie (liceu, Facultate,etc ..)

Exemplu:

Va salut dragi colegi

Din statistica de pe site am vazut ca sunt foarte multi dintre voi care ajung pe aceasta pagina dedicata special voua! Dar foarte putini zabovesc pentru a scrie cate ceva. Poate vi se pare ca nu are rost, dar contrar acestei pareri aveti sansa sa va regasiti aici multi din vechii colegi, prieteni si speram noi sa lasati o amintire placuta celor dragi.
pentru a scrie un mesaj, cat de mic nu va trebuie decat 1 minut cel mult. Un exemplu va fi urmat de toti cei care trec pe aici, si intr-o buna zi ne vom da seama ca promtii intregi vor retrai amintirile din tinerete!

Ce poate fi mai placut decat sa poti lua legatura cu colegii tai? Sa poti comunica cu ei? De aceea am si facut o sectiune de forum unde puteti scrie mai mult! Deci.. la intalnire!
Va urez o viata lunga, imbelsugata si plina de amintiri placute!

 

Related Posts:

  • No Related Posts