Uniunea Creatorilor de Blog-uri va ofera posibilitatea de a va face gratuit publicitate. Cum? Simplu, scrieti un articol si postati link-ul la comentarii , noi vom prelua articolul in care ati postat deja 2-3 link-uri catre ceea ce doriti sa promovati , Blogul vostru sau articole scrise pe blogul dumneavoastra.

Cu aceata ocazie va reamintim ca avem un forum , unde deasemenea puteti sa va faceti reclama , sa cititi tutorialele gratuite , si multe altele!

Avem si un program special de publicitate cu Link-uri si / sau bannere. Acest serviciu este cu plata , si va da posibilitatea de a fi prezenti in reteaua UCB – peste 300 de bloguri simultan!

Toate formele de publicitate nu se exclud , iar cele platite sun cumulative ( la cererea dumneavoastra).

Aveti posibilitatea sa alegeti perioada campaniei de publicitate , 1 luna , 3 luni , 6 luni , 1 an sau permanenta.

Acum pentru a plati publicitatea pe site-ul nostru puteti opta pentru plata PayPal direct de pe orcare pagina a site-ului folosind formularul de publicitate din dreapta jos! La un singur click de reclama ta! Link-ul, bannerul sau advertorialul va fi publicat in toata reteaua UCB, adica peste 350 de bloguri! Ai asigurata o audienta de peste 2500 vizite zilnice! Investeste un Euro pentru site-ul tau!

Related Posts:

  • No Related Posts