De curand am decis impreuna cu familia sa renovam intreaga casa, am asteptat sa treaca sarbatorile si acum trecem la treaba. Singura problema este aceea ca nu ne putem decide ce anume sa schimbam si ce nu. Am dori pentru inceput sa schimbam mobila, designul pentru camera copiilor.

Si mai avem o problema, fiind vorba de o cantitate mare de produse pe care va trebui sa le achizitionam, am vrut sa va intrebam si pe voi, nu ar fi mai bien sa cumparam online?

In acest fel vom scapa de de cateva probleme, cum ar fi transportul sau mersul prin magazine. Am facut o lista cu 10 magazine online, care ofera produse Home Deco.  Acum luam si analizam atat ofertele cat si preturile.

Am observat ca majoritatea magazinelor online accepta plata ramburs, deci am zis noi ca este un mare avantaj. Nu mai stam cu teama ca am platit un produs si acesta nu va ajunge la timp la destinatie. Sau ca vom gasi in pachet alt produs, diferit de ceea ce am comandat.

Daca treceti pe aici inainte sa ne decidem noi ce vom cumpara, ne puteti lasa cate ceva din experienta voastra sub forma de mesaj. Nu trebuie sa spuneti decat ca este un sfat pentru Marcel si Mihaela. Vom sti ca mesajul este pentru noi, iar casa noastra va fi decorata atat modern cat si ieftin!

Related Posts:

  • No Related Posts