Exista diverse modele de invitatii pentru nunta, si cumnunta este (sau ar trebui sa fie) un eveniment unic in viata fiecaruia va propunem catea modele:

 • Moderne
 • Papirus
 • Haioase
 • Clasice
 • Romantice
 • Cu flori
 • Cu inimioare
 • Cu verighete
 • Cu fluturi
 • Cu miri
 • Colorate
 • Elegante

Aveti 12 categorii din care puteti alege. Invitatiile moderne se adreseaza acelor care doresc sa inspire invitailor la fericitul eveniment al unirii destinelor a doua inimi gemene faptul ca sunt o pereche moderna, nonconformista dar cu principii puternice.

Realizate din materiale de cea mai buna calitate , intr-o gama larga de culori , si pentru fiecare anotimp , ofera celor ce le achizitioneaza o libertate in alegere cum poate nici nu au crezut.

Deasemenea aceste invitatii sunt realizate indiverse forme , dreptunghiulare in stil clasic sau  patrate in stil mai nonconformist. Puteti alege materiale textile pentru inv elisul exterior sau imitatii de rafie.

Pentru cei ce isi aduc aminte de Antoniu si Cleopatra, oferim invitatii de nunta in stil papirus. Puteti alege dintr-un numar de patru modele cu un design deosebit. Aceste invitatii se ruleaza si se introduc intr-un plic hexagonal. Cartonul din care sunt confectionate este in relief , oferind acestui tip de invitatii un aspect aristocratic, de bun gust.

Aceste invitatii sunt ideale mai ales in cazul in care nunta va avea loc intr-un decor care sa ne aduca aminte de epoca luxului din timpul faraonilor. O nunta de lux cu invitatii de lux.

Dimensiunile sunt:

– 16.5 x 22 cm

– 16.5 x 27.7 cm

Invitatiile de nunta haioase sunt destinate acelor care vor sa arate persoanelor invitate la nunta loc ca sunt o fire vesela, ca fericitul eveniment este un prilej si un motiv de bucurie. Zambetul adus pe chipul celor ce o primesc asigura inca de la inceput  o buna dispozitie si garantia ca sufletul mirilor este si va ramane mereu tanar.

Aceste invitatii au fost concepute pentru cei ce nu doresc un aer sobru la nunta lor, pozele haioase de pe invitatii sunt astfel gandite incat sa incante atat ochiul cat si sufeltul proaspetilor miri, dar si pe cel al invitatlor la nunta.

Diversitatea modelelor cat si a formei acestor invitatii va lasa sa alegeti fara constrangeri, important este sa va reprezinte cel mai bine, atat individual cat si cuplul in ansamblul sau.

Pentru cei ce nu doresc inovatii in domeniu de invitatii , acestia pot alege modelele calsice. Acestea nu vor surprinde prin colorit sau design, ci vor avea aspectul clasic, obisnuit al unei invitatii la nunta. Este confectionata dintr-un carton destinat textului. Pe partea de mijloc se pune un plastic transparent cu model in relief. Invitatia nu se pliaza.

Realizate de culoare alba , in relief ce imita broderia rochiei de mireasa , sunt ideale atunci cand nu doresti sa impresionezi pe nimeni, si pui accentul pe ceea ce reprezinta de fapt casatoria si cuplul care va depune sacrul juramant.

– Dimensiune: 20 cm x 14 cm

Persoanele care se iubesc atat de mult incat isi pot spune poezii, dar nu numai ele , pot alege invitatii de nunta romantice. Realizate din carton lucios sau in relief , cu inimioare decupate sau cu margini dantelate, aceste invitatii vor inspira mult romantism, si sunt recomandate celor ce sunt siguri ca iubirea este vesnica.

Puteti alege dintr-un sortiment de sase modele , de culoare alba sau in diverse nuante deschise. Dimensiunile si formele diverse va dau posibilitatea de a alege aceainvitatie care va reprezinta cel mai bine .

Florile sunt simbolul puritatii si mai ales la nunta , faptul ca mireasa poarta un buchet simbolic va poate determina sa alegeti o invitatie de nunta cu flori. Fie ca alegeti o invitatie in nuante de roz , alb sau portocaliu, invitatiile cu motive florale sunt ideale pentru a da un aer de prospetime si vioiciune.

Asortimentul divers, avand posibilitatea sa alegeti din sase modele cu forme si colorit diferit , suntem siguri ca va satisface pana si cel mai exigent cuplu care in curand isi va uni destinele.

Daca nu ati gasit singuri un simbol al iubirii, atunci va propunem noi invitatiile cu inimioare.

Puteti alege din foarte multe categorii , unele elegante , altele haioase dar toate au in comun prezenta inimioarelor, simbol al iubirii. Confectionate in diverse forme , dretunghiulare patrate si chiar rotunde , aceste invitatii vor aminti tuturor celor ce le primesc faptul ca dragostea este sentimentul care v-a unit de persoana iubita.

Invitatiile cu fluturi sunt un gen aparte , care simbolizeaza mai bine ca oricare alt tip gingasia, delicatetea  si puritatea. Realizate intr-un stil modern dar totodata clasic, acest tip de invitatii sunt excelente pentru aceia care doresc sa arate tuturor sensibilitatea fara de care o casnicie nu poate exista.

Legeti din gama de opt modele pe acela care credeti ca va reprezinta cu adevarat si care poate aduce acel ceva deosebit evenimentului fericit ce va avea loc in curandsi care va reuni doua suflete intr-unul singur.

Invitatiile cu miri  evident au ca desen principal mirii. Si ce putea fi mai elocvent pentru o nunta decat desenele cu miri? Ce au toat ein comun? Umorul! Desenele unice fac din aceste invitatii ceva deosebit, care te va departaja de toti cei care au mai trimis invitatii la nunta. O gama foarte mare de desene , unele deosebit de haioase iti las aposibilitatea sa alegi pentru invitatia ta pe aceea care te face de la prima vedere sa o alegi. Chiar daca unele sunt cu totul si cu totul speciale , cu siguranta ca una iti va face cu ochiul , iar aceea este evident invitatia care ti se potriveste cel mai bine!

Cele mai interesant eidei pentru nunta le gasiti evident pe blogul  Mirese , si asta deoarece e scris doar de proaspetele mirese!

Related Posts:

 • No Related Posts