A devenit o moda sa cauti cele mai noi Jocuri Online asa ca ne-am propus si noi sa vedem care sunt aceste jocuri, pe categorii de varsta, dar mai ales sa fie site-uri legale, care nu incalca legislatia in vigoare si care in acelasi timp contin mai multe jocuri noi si atractive, si astfel am ajuns sa rasfoim cateva sute de site-uri de acest gen.

Pentru inceput am decis sa va prezentam unul din cele mai populare jocuri, si care conform unui sondaj facut pe categoria de varsta 10-15 ani, a fost votat ca fiind cel mai distractiv joc online din anul 2012. Daca nu l-ati recunscut din descriere, va spunem noi ca este vorba de seria de Jocuri Mario.

Aceste jocuri online au avantajul ca nu contin violenta, sunt atractive atat ca prezentare grafica, dar mai mult decat atat, forteza copilul sa-si creeze o strategie de abordare a fiecarui joc si a fiecarui nivel din aceste jocuri. Nu este suficienta doar indemanarea, dar trebuie in primul rand sa intelegi de ce trebuie sa abordezi un anumit traseu sau de ce o anumita strategie de joc este mai buna decat alta.

Faptul ca jocurile sunt structurate pe nivele de complexitate fac ca jucatorul sa se ambitioneze sa depaseasca recordul afisat, si sa se situeze cat mai bine in Topul Jucatorilor de Mario. Daca v-a placut acest joc, astept sa ne scrieti impresiile voastre, si sa ne cautati pe blogul dedicat jucatorilor de Mario!

Related Posts:

  • No Related Posts