Recent am primit cateva oferte de locuri de munca in Austria in cateva din landurile unde forta de munca este bine platita si romanii pot lucra fara porobleme. Iata cateva dintre aceste oferte de munca, in general vom incerca sa postam anunturile care au drept scop angajarea romanilor la munca in Austria in domeniul casnic. Dupa ce vom strange mai multe oferte si din alte domenii, le vom plasa tot aici pe site, in speranta ca vom ajuta cat mai multe persoane sa-si gaseasca de munca legal un Uniunea Europeana.

Locuri de munca in Burgenland

Burgenland este unul dn landurile din Austria de unde am primit cele mai multe oferte demunca, 62 de locuri de munca disponibile pentru romanii care vorbesc limba germana. Cele mai multe dintre ofertele de munca din landul Burgenland au sosit din Eisenstadt, adica 41 de locuri de munca in meseriile de bona si menajera. Dintre acestea 9 sunt primite de la persoane plecate din Romania, deci veti avea avantajul de a discuta cu ele direct in limba romana.

Locuri de munca in Salzburg

Pentru romanii stabiliti in Salzburg avem o veste care s-ar putea s ava bucure, aici sunt deja oferite 38 de locuri de munca pentru cunoascatorii de limba germana si care au o diploma care sa ateste ca pot lucra in domeniul ingrijirii batranilor.

Cei ce au mai lucrat in Germania sau Austria au un avantaj, iar cunoasterea limbiii germane este esentiala. Din pacate nu sunt primite CV-uri ale persoanelor care nu cunosc limba, insa este posibil ca incepand cu 1 ianuarie 2014 situatia sa se schimbe (in bine).

Posteaza chiar acum anuntul tau pentru a pleca la munca in Austria!

Related Posts: