Mai este putin pana cand romanii vor putea sa munceasca fara restrictii in Uniunea Europeana, iar Germania este una din destinatiile cele mai cautate, mai ales datorita salariilor foarte mari pe care o persoana calificata il poate obtine. Iata de ce vrem sa va ajutam si sa facem o lista cu cele mai cautate locuri de munca din Germania in acest moment.

Menajera in Germania

Se cauta urgent 3 menajere pentru orasul Munchen, 7 persoane pentru administrarea de case de vacanta in Dortmund si 2 persoane pentru curatenie in Frankfurt. Persoanele care doresc sa munceasca in Germania incepand cu 1 ianuarie 2014 sunt rugate sa intre pe site-ul de anunturi de mica publicitate al romanilor din Germania si sa lase o cerere de angajare in una din meseriiile anuntate mai sus.

Ingrijire batrani in Germania

Am primit foarte multe oferte pentru cei ce doresc sa plece la munca in Germania pentru a ingriji persaone in varsta, iata de ce daca sunteti calificati in acest gen de munca, nu ezitati sa va faceti un CV si sa-l trimiteti la centrul de selectie ingrijire batrani in Germania.

Sunt cautate 11 persoane cu diplom a de asistent medical sau cursuri de specialitate in orasul Munchen, 9 persoane cu aceiasi calificare pentru orasul Nurnberg  si 23 de persoane pentru orasul Leipzig din Germania. Precum vedeti ofertele au inceput sa apara, este timpul sa fii si tu printre cei ce pot pleca la munca in Germania in mod legal!

Locuri de munca in Germania! Oferta limitata!

Related Posts: