Numărul joburilor disponibile pentru români în Suedia s-a dublat în cursul lunii mai 2012, ajungând la peste 400 de poziţii vacante.

Suedia a urcat pe locul 10 în topul ţărilor care caută forţă de muncă din România, potrivit unei statistici realizate de Tjobs.ro.

Lista posturilor vacante pentru români în Suedia cuprinde următoarele profesii: şoferi, dulgheri, vopsitori auto, tinichigii, sudori, zidari. Salariile variază între 800 şi 1.500 euro.

Pentru medicii specialişti (internişti, pneumologi, radiologi, endocrinologi), salariile pornesc de la 4.000 de euro. Sunt la mare căutare şi medicii stomatologi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Suedia ofera cel putin 200 de locuri de munca romanilor care vor sa munceasca temporar in aceasta tara, potrivit site-urilor specifice de recrutare.
O firma de constructii angajeaza muncitori calificati in constructii de infrastructura pentru a lucra in Suedia, informeaza realitatea.net. Angajatorii cauta mai ales fierari betonisti, dulgheri, turnatori de beton si lucratori de pavaj. Acestia pot primi 8 euro pe ora, adica 2.000 de euro pe luna.

Related Posts: