Boxerul roman Lucian Bute si-a pus in joc duminica dimineata titlul de campion mondial la categoria IBF. La Nottingham, pe Capital FM Arena. 

Astfel titreaza agentia.org despre infrangerea lui Lucian Bute. A fost o strategie prost gandita , a luptat cu un sportiv dinAnglia chiar la el acasa. In repriza a 5-a , pugilistul roman a cazut la podea.

Se pare ca atitudinea lui Carl Froch a fost mult mai buna, loviturile acestuia fiind deosebit de rapide si in forta. Practic Bute a primit zeci de lovituri in aproximativ 30 de secunde.

Campionul Leonard Doroftei a criticat si el modul in care a fost manageriat meciul. Si se pare ca Lucian Bute nu a fost in cea mai buna forma din punct de vedere al pregatirii psihologice, atitudinea sa fiind inca d ela inceput aceea a unui invins.

Bute și-a apărat titlul de sapte ori: împotriva americanului William Joppy prin KO R 10 (29 februarie 2008), mexicanului Librado Andrade la puncte (24 octombrie 2008), columbianului Fulgencio Zuniga prin KO R 4 (13 martie 2009), KO în repriza a patra împotriva lui Librado Andrade (29 noiembrie 2009), KO după trei runde cu Edison Miranda (17 aprilie 2010), KO în runda a noua cu americanul Jesse Brinkley (15 octombrie 2010)[1] , si TKO in runda a 10 cu britanicul Brian Magee(20 martie 2011).

Vom vedea ce va urma in cariera boxerului roman. Credem ca ar fi trebuit sa urmeze strategia lui Doroftei, sa se retraga neinvins!

Lucian Bute a fost învins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală profesionistă disputată în Capital FM Arena din Nottingham. Puteti vedea cum a fost invins pe ziuaveche.ro

 

 

Related Posts:

  • No Related Posts