Petru Buiuca este marele câştigător al finalei “MasterChef” El a plecat acasa cu cei 50 000 de euro, si desi pe Infomedia se publicase deja ca se cunoaste castigatorul (informatia a rasuflat fie cu voia fie fara voia celro de la PRO TV ).

MASTERCHEF Petru Buiuca: “Acest concurs mi-a deschis ochii despre cum se poate găti. Eu chiar fac cartofi prăjiţi acasă şi să câştig competiţia asta înseamnă foarte mult”, a spus Petru Buiuca, imediat după aflarea verdictului juraţilor.

“MasterChef mi-a schimbat viaţa. Indiferent de ce se spune eu ştiu că pasiunea, munca, perseverenţa şi toate probele astea m-au adus la un altfel de nivel. Gândesc altfel viaţa”, a mai spus Petru, precizând că va folosi premiul pentru a-şi ajuta familia.

La Pro TV, miercuri seară, s-a dat lupta finală între cei patru finalişti rămaşi în joc pentru titlul de “primul MasterChef al României” – Mariana (Mimi) Nicolae, Alexandru Petricean, Petru Buiuca şi Bogdan Alexandrescu. Seara a fost una plină de emoţie, suspans şi adrenalină, atât pentru concurenţi, cât şi pentru juriul format din Cătălin Scarlatescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, care au avut de luat o decizie foarte grea.

În lupta lor pentru titlul de “MasterChef”, Mimi şi Petru au avut de gătit “un preparat care să-i reprezinte”: preparatul “a la Mimi” şi preparatul “a la Petru”.

Astfel, Petru a pregătit orez cu şofran, ceapă verde şi ardei gras roşu, calcan în ulei de masline şi usturoi, dar şi o reinterpretare a sosului mediteranean, în timp ce Mimi a gătit un carpaccio de pere, ananas şi sos de piper, un piure de mazăre şi un homar cu un sos de smântână şi lămâie.

Related Posts:

  • No Related Posts