Lupta dintre Basescu si Ponta ia o noua intorsatura, dupa lupta cu privire la cine pleaca la Bruxelles, taraboiul in jurul sinuciderii lui Adrian Nastase si ministrii corupti propusi de USL acum se pregatesc sa-l dea jos definitiv pe presedintele tarii. Conform proverbului romanesc “Da-i nas lui Ivan el se suie pe divan” , Ponta si garda de corp nu neaga cele 85 de pagini copiate ci tipa jos Basescu.

Ultima inventie este de fapt tot un plagiat, Traian Basescu propusese mai inainte sa-si dea demisia cu conditia ca vointa poporului de la referendum sa fie respectata , iata ca domnul Copy Paste fura si aceasta idee si demisioneaza odata cu presedintele. Cand trebuia respectat ce au spus alegatorii plagiatorul tacea malc, acum cand este dovedit ca nu este alceva decat un mincinos, ar “abdica” de la putere dar sa moara si capra prezidentiala.

Si cu cat mai tare se inversneaza Antenele sa-l apaere pe Victoras, cu atat mai mult vor pierde la viitoarele alegeri. Am obosit sa scriem vesnic despre un om care fura pagini intregi si le pune in propria lucrare, care nu are alt slogan electoral decat jos Basescu. Ca si cum acest Traian Basescu ar fi problema pentru care romanii au salarii mici, hotii fura padurile si Hidroelectrica este in faliment. Pai nu vorbea chiar nea Traian depsre hotiile acestea? Si , USL tipa in continuare , justitia aresteaz aoameni nevinovati , cum ar fi nepotul matusii Tamara , acuza plagiatorii si o tot tin in tipete de parca nu ar avea nimic de munca la guvern.

In loc sa dea ceva legi sa mai relanseze economia romaneasca, ei dau legi d emutat de colo colo institutiile statului. Pai  daca-s proaste, desfiintati maica tot , faceti alegeri de la capat , inclusiv locale si plecati cu toat aclasa politica in Jamaica, la plaja si furati acolo. Nu credeti ca ar fi mai bine? Decat sa ne stricati televizorul cu plagiat si sinucideri. OK, e trist ca un om se sinucide, da nu e trist ca milioane stau si rabda de foame? Si cine i-a adus pe romani la dezastru , daca nu voi dragi parlamentari! Astia alesi de popor , conducatori legitimi .. dar care nu ati fi trait nici o saptamana pe vremea lui Vlad Tepes!

Related Posts:

  • No Related Posts