Portalul e-Blog , care numara cateva zeci de bloguri reunite prin politica publicistica si redactionala comuna a facut astazi un studiu cu privire la audienta in ultimile 12 luni de functionare in acest format. Rezultatele sunt 1.674.946 vizitatori unici 930.213 vizitatori noi si 822.211 vizitatori care ne-au vizitat in maimult de 3 zile in aceasta perioada.

Ni stim daca asta e mult sau putin, totusi faptul ca peste un milion si jumatate de persoane au citit ceea ce noi scriem , si nu scriem despre jocuri online sau muzica gratis si filme subtitrate , ne face sa ne gandim ca suntem pe drumul cel bun, si decizia de a infiinta UCB nu a fost una gresita.

Forumul nostru are deja dupa cateva zile de la infiintare 45 de membrii, desi e greu sa convingi cititorii sa se inscrie intr-un forum, unde trebuie sa scrie , sa urmareasca sau sa caute informatii (care pana acum inca nu au fost scrise).

Oricum, ce am vrut sa facem prin acest anunt? Am vrut sa facem un bilant al trecutului, pentru a sti la ce sa ne raportam in viitor!

Pe primele 3 locuri s-au aflat : e-Moldova cu un total de 152.183 de vizitatori unici , Certuri in Diaspora cu 110.560 vizitatori unici si e-Canada cu 106.115 vizitatori unici

Related Posts:

  • No Related Posts