Cum toata lumea are nevoie de promovare, cei de la e4Ro au demarat un proiect care pentru Romania pare revolutionar. In primul rand pentru ca se va crea o baza dedate imensa cu site-uri de calitate, ceea ce va scuti pe multa lume sa caute cum si unde sa isi faca reclama.

Cand vine vorba de promovare site-uri multi umbla cu “cioara vopsita” si vand pielea ursului din padure.

Sa luam un exemplu de care ne-am izbit de curand. Un site destul de bunicel, care se ocupa cu vnzarea de aparate cafea, insa care nu prea are mare importanta pe o piata in care concurenta este acerba.

Vom face comparatie cu un site care daca nu este lider in domeniul cafelei si produselor din cafea , cel putin este in topul celor ce vand CafeForm Plus.

Promovare site – Informatii CFR

Prin urmare, site-ul care se ocupa cu vanzarea de aparate cafea, nu poate fi gasit in acest moment nici daca te stradui. Pe de alta parte, e-Cafenea, se afla pe prima pagina. Oare de ce? Si cum au reusit ei aceasta performanta?

Daca ne uitam la Page Rank-ul celor doua site-uri ce descoperim? Ca cei ce vand automate pentru cafea au PR 2 in schimb, cafeneaua are PR 1, desi pecategorii, paginile au PR 2.

Asta inseamna ca desi inca cei din urma nu au suficiente puncte pentru a primi o marire de rank, au articole de calitate, legate evident de cafea.

Dar sa lasam totusi discutia despre de ce si cum pentru o serie de articole SEO, pregatite mai amanuntit, atat cu exemple cat si cu date concrete. Caci multa vorbarie, fara practica si dovezi nu face doi bani. Iar daca era asa simplu sa fii primul, atuci erau toti!

Related Posts: