Salut dragi cititori. Asa cum multi stiu o modalitate de a atrage vizitatori pe site-ul tau , sau de a vinde un produs pe internet este reclama pe alte site-uri. Acest site este unul informativ , deci apropape la orice se poate face reclama. Avantajul alegerii UCB este faptul ca este citit de membrii forumului nostru , deci in cazul in care un blogger este intresat de domeniul tau, sigur vei avea un client in plus. Apoi , faptul ca peste 100  de bloggeri scriu aici, in timp reclama ta va apare si in advertoriale neplatite.

Astazi un link te costa doar 1 euro pe luna, iar primii 50 vor primi un discount de fidelitate (acelasi pret , adica 1 euro, sau alte modalitati de fidelizare). Un advertorial tot la fel, si avantajul este ca poate fi preluat pe zeci de bloguri care scriu despre domeniul tau!

Advertorialul tau poate fi plasat intr-o subpagina al acestei postari , sau in front list! Tu alegi!

Reclamele pe acest site vor fi plasate in Header ( vor fi 4 coloane a cate 5 link-uri de reclama) , in Footer dupa acelasi sistem si in cele 2 Side-baruri) . Reclama va fi plasata contextual – adica vom regandi designul in asa fel incat cei ce citesc site-ul sa fie atrasi de reclama ta!

Citeste si Rubrica Publicitate!

Related Posts:

  • No Related Posts