Multa lume a intrebat cam ce bloguri sunt prezente la noi pe site! Iata ca am sa fac o mica descriere a celor mai citite dintre ele (din 300 vom selecta maxim 30). Ordinea va fi alfabetica de la W la A. deci nu in ordinea fireasca alfabetica sau a numarului de cititori. Poti si tu discuta despre oricare din ele, critic sau de bine. Nimeni nu se supara.

Youcube , a fost creat ca un fel de gluma dupa site-ul care stiti voi … nu-l mai scriu. Creatorul a dorit sa publice videoclipuri indragite , si pe langa ele si versurile sau descriere a trupei, cantaretului … in fine , era la inceput o pagina personala, acum se vede ca a devenit una destul de cautata de anumite generatii (nu de toate).

 

Un alt blog interesant, este cel dedicat marilor oameni d ecultura , actori si artisti romani. Remeber se numeste ,pentru ca trebuie din cand in cand macar sa ne aducem aminte de aceste nume cu care Romania se mandreste, iar unii dintre noi ne-am umplut tineretea! In poza , regretatul poet Grigore Vieru , pe versurile caruia la fel de regretatii Ion si Doiana Aldea Teodorovici au cantat atat de frumos despre Basarabia si Romania. Gasiti aici pe blogul special dedicat lor multe marturii despre aceste inimi gemene! Mai gasiti mari actori romani , cum ar fi Dem Radulescu , Amza Pellea , dar si oameni din lumea stiintei.
Credem ca o incursiune in lumea de ieri dar si de azi , prin ceea ce au lasat in urma lor , nu ar strica niciunui ibitor de frumos.
Aproape 60 de mii  de cititori au trecut pragul acestei veritabile liste a demnitatii umane , au citit despre Stefan Radof si Ion Lucian, despre Gica Petrescu si Anda Calugareanu. Si toti cititorii care au lasat un gand pios ,  cam unul la 1000 , au fost aceia care ne-au imulsionat si pe noi sa-l recomandam!
In concluzie, aici puteti gasi informatii , unele unice, despre ceea ce noi romanii ar trebui sa nu uitam niciodata , si anume mearile nume ale neamului nostru. Acelea care au facut cinste decenii la rand tarii in care ne-am nsacut!

Related Posts:

  • No Related Posts