Cu ceva vreme in urma, mai precis 23.09.2007 am inceput proiectul Remember. Era un proiect princare doream sa ne aducem aminte de mari Romani, actori, cantareti sau oameni  de stiinta. Numai anul acesta ne-au parasit Ion Lucian si Stefan Radof.

Foarte multi l-au iubit pe Birlic, pe Grigore Vieru sau Amza Pellea. De aceea am decis sa tinem acest portal deschis , viu. Memoria lor trebuie pastrata vie, trebuie sa popularizam biografia lor, opera lor. Amintirile noastre pot transmite generatiei mai tinere dragostea pentru arta, poezi si muzica. Un cuvant lasat de tine va arata ca acesti titani ai Romaniei nu au fost uitati cu desavarsire, si ca noi romanii avem cu ce ne mandri!

Ne dorim sa contribui si tu la acest proiect, caci doar impreuna vom reusi sa adunam o panoplie a celor mai mari oameni pe care tarisoara asta , asa cum este ea, ni ia dat. Nu trebuie sa uitam ca am avut un Brancusi, un Aurel Vlaicu si Traian Vuia, un Eminescu, un Grigorescu sau un Maniu. Dar si generatiile mai tinere, nu trebuiesc uitate.

Aici vei gasi cu siguranta si personalitati care mai sunt inca in viata, ajuta si tu cu ceva la popularizarea artei si culturii romanesti!

Ma cuprinde o durere de nedescris cand revad filmarile cu Cioran, cu nemuritorul Gica Petrescu sau Gil Dobrica!

Nu credeti ca e de datoria noastra sa le tinem amintirea vie?

Related Posts:

  • No Related Posts