Azi ne-am propus sa trecem in revista cateva bloguri interesante. Nu vom pune accent decat pe calitatea informatiei si pe diversitatea ei. Precum se stie InfoMedia a alcatuit TOP 400 bloguri, iar noi ne propunem sa va prezentam intr-o serie de articole, in finctie de importanta informatiilor pe car ele gasiti acolo.

Bucataria Japoneza este un domeniu pe care nu multi au curajul sa-l abordeze. Un grup de entuziasti, emigrati in tara soarelui rasare a publicat un blog dedicat acestei bucatarii nemaipomenit de diversa. Pe acelasi blog avem si cateva melodii care au reusit sa mai domoleasca dorul de tara al acestor emigranti romani.

Romani in Canada este tot un blog al diasporei romanesti, dar de data aceasta la polul opus, peste oceanul Atlantic, in Canada. Aici puteti gasi instructiuni utile pentru a emigra in Canada, puteti discuta cu cei care deja sunt acolo si va pot impartasi din experienta lor. Deasemenea acest blog se adreseaza si celor ce doresc sa tinalegatura cu membrii forumului Romanilor din Canada, o comunitate ce numara peste 1000 de membrii.

Gravide si mamici este un blog extraordinar de interesant pentru cele care doresc sadevina mamici, care deja sunt gravide sau care au nascut. Mai nou, blogul are si o rubrica de Magazin Online cu articole pentru nou nascuti, pentru mamicile gravide si pentru diferite alte categorii de doamne si domnisoare.

Alegeri Parlamentare est e un blog dedicat asa cum se intelege din titlu alegerilor din Romania, cu prezentarea candidatilor si a politicienilor din Romania. Fara a fi o publicatie de scandal, acest site informativ te ajuta sa cnoasti lucruri mai putin cunoscute despre politicieni romani, despre activitatea lor reala si nu numai. Foarte util pentru a te decide cu cine vei vota la viitoarele parlamentare si prezidentiale de anul acesta!

Romanii din Olanda , un blog care a reusit sa stranga o audienta enorma din partea celor interesati pentru un loc de munca in tara lalelelor. Forumul asociat este extraordinar d eactiv, iar faptul ca exista o cooperare stransa intre membrii comunitatii si noii veniti , este un lucru rar intalnit printre membrii diasporei.

Romanii din Spania nu puteau lipsi din expunerea noastra, mai ales ca acolo traieste una din cele mai mari comunitati romanesti din Europa. Cateva inimoase romance au facut chiar un curs de limba spanioala pentru incepatori iar blogul prezinta cele mai utile informatii pentru cei ce vor sa plece in tara care a castigat ieri Euro 2012! Informatiil ecu privire la locurile de munca , bisericile ortodoxe si alte centre ale comunitatii noastre sunt la fel deutile pentru viitorl emigrant roman sau basarabean.

Related Posts:

  • No Related Posts