In conformitate cu RTV.net Sorin Oprescu a castigat alegerile pentru Bucuresti. Eu unul ma bucur , pentru continuitate.

Sorin Oprescu a câştigat alegerile locale 2012 în Capitală. Potrivit sondajelor de opinie prezentate de România TV, Sorin Oprescu a obţinut 66% din voturi. Silviu Prigoană (PDL) a fost votat de 15% dintre bucureşteni.

Conform Antena 3 Sorin Oprescu a castigat cu 65 % .

“Vreau să vă mulţumesc tutror celor care sunteţi aici, dar mai ales bucureştenilor care m-au votat. Aţi demonstrat că se poate, aţi venit la vot în număr mult mai mare”, a spus Sorin Oprescu .

“Voi continua toate proiectele şi voi iniţia altele. Vă promit să nu vă dezamăgesc. Astăzi imi iau din nou angajamentul că nu voi fi primarul celor care m-au votat, voi fi primarul tuturor bucureştenilor. Voi prelua ideile bune, voi continua să comunic cu societatea civilă. Este o mare responsabilitate să fii votat de peste 60% din bucureşteni. Vă mulţumesc tuturor, este în primul rând victoria dumneavoastră”

Sorin Oprescu a castigat Alegerile din 2012

“Ambiţia mea personală este de a demonstra că se poate; mi-aţi acordat cinstea şi responsabilitatea de a fi în continuare primarul şi partenerul vostru. Este o onoare pentru mine să fiu primarul bucureştenilor. Vă garantez că voi rămâne acelaşi primar independent, dependent doar de voi, bucureştenii mei. Vă mulţumesc încă o dată”

 “Sunt mandru ca oamenii mei au incredere in mine, dupa 4 ani”.

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că „este interzis să faci aşa ceva în campania electorală“

Si iata ca de ce ii era frica nu a scapat – Oprescu a castigat!

Bucureşti Primari:

Sorin Oprescu – 65.8%
Silviu Prigoană – 15.7%
Horia Mocanu – 5.8%
George Becali – 1.4%
Nicusor Dan – 6.8%
Anghel Iordănescu – 1.4%
Irinel Columbeanu – 0.1%
Petre Popeangă -0.7%

Related Posts:

  • No Related Posts