Am ajuns si la binemeritatul loc 10 , insa inainte de asta asi dori sa va spun cate ceva despre mirese. De curand am fost si eu mireasa, si pot spune fara sa gresesc ca a fost cea mai fericita zi din viata mea. Dupa un an de la intalnirea cu sotul meu, si asta a fost daca pot spune asa o coincidenta care ne-a adus numai fericire, am avut placerea si bucuria s aimbrac prima mea rochie de mireasa. Va spuneam de coincidenta pentru ca data nuntii a fost fix in ziua in care m-am cunoscut cu iubirea vietii mele, si a coincis cu o alta zi importanta pentru mine, ziua limbii romane!

Locul 10

e-Istorie este blogul celor ce vor sa stie cate ceva despre istoria universala, dar si cea a romanilor. Cel maicitit articol este cel despre Pactul RibbentropMolotov, cunoscut și ca Pactul Stalin-Hitler. Cu cei peste 10 mii de vizitatori lunari poate spune ca este blogul impatimitilor de cunoastere!

Locul 11

Avocat OnLine este sora blogului Justitie si ofera informatii gratuite si consultanta in diverse domenii , cel mai adesea in domeniul Abandonului de Familie dar nu numai.

L0cul 12

– Blogul care a dat titlul acestei postari Rochii de Mireasa este o colectie vasta de articole cu specific , adica rochii de mireasa, buchete si multe multe alte detalii interesante despre nunti si mirese! Merita sa arunci o privire, ai ce citi!

Related Posts:

  • No Related Posts