Desi in ultimii ani relatiile diplomatice dintre Romania si Olanda sunt destul de tensionate , si la drept vorbind nu intelegem de ce , tot mai multi romani aleg Olanda ca tara de destinatie.

Poate ca noi romanii ar trebui sa avem un dinte impotriva Olandei daca am analiza stirea urmatoare : Polițiștii olandezi au anihilat o reţea de proxenetism care exploata sexual zeci de bărbaţi români, informează site-ul Radio Netherlands. În urma acțiunii organzate de autoritățile olandeze, patru persoane au fost arestate.  Românii au fost atraşi în Olanda fără a ști că urmau să devină victimele unei rețele de proxenetism. Paşapoartele le-au fost confiscate de către proxeneţi şi au fost obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu mai mulți bărbați homosexual. (sursa b1.tv)

Daca mai discutam si despre consumul de droguri (fie ele usoare sau grele) balanta inclina spre partea romaneasca. Am scris aceste randuri , caci desi personal nu asi dori sa intram in Schengen , cred ca Olanda se opune in mod artificial aderarii.

Dar de fapt voiam sa va spun despre blogul comunitatii romanesti din Olanda. Acest blog te poate ajuta sa gasesti cele mai corecte si recente informatii despre Olanda, si daca vei folosi si informatiile oferite de forumul e-Migrant , unde o mare comunitate romaneasca se intalneste OnLine , atunci ai sansa sa pleci informat in tara lalelelor.

Related Posts:

  • No Related Posts