Am decis eu de mai multa vreme sa renunt la domeniile neinteresante si care nu produc suficienti bani ca sa merite sa le tin. Doar ca unele au prea mult content, asa ca am sa le transfer pe un subdomeniu de aici: Monden.e-4U.info – continutul a doua site-uri pe nisa asta, cam 300 de articole! Asa ca sa fie, ca la domeniul asta nu mai renunt de azi inainte. DA, e vechi, e scurt si nu inseamna nimic, dar se preteaza la subdomenii, ceea ce e ok din punctul meu de vedere.

Se lanseaza in curand Monden.e-4U.info

Fac curatenie prin domenii, a fenit vremea catorva site-uri de fashion si lifestyle sa dispara din portofoliu, macar pentru ca URL-ul lor nu ma mai incanta cu nimic, iar veniturile abia acopera cheltuielile. Nu mai dau de mult bani din buzunar, dar de pe astea nici nu bag. Panarama asta de blog are ceva vechime, asa ca ma gandesc ca merita sa fie adus iar la o noua viata. E pacat de articolele alea multe si cred ca o sa aiba mai mult succes aici. Asa, ca proba, cu un redirect 301 pana la expirarea domeniilor vechi.

Nu stiu daca numele va ramane Monden.e-4U.info, asta e numele la care m-am gandit acum o luna, cand am pus la cale mutarea, e mult de munca pentru ca va trebui sa schimb link-urile la poze, dar asta e. Nimic nu e gratis pe lumea asta, nu-i asa? Mai ranman in portofoliu 40 de domenii, multe as zice eu avand in vedere ca zilnic scriu doar pe trei sau patru.

Related Posts: