Primii care au anuntat ca Seopedia hacked by Mouse au fost cei de la e4Ro, un portal specializat in publicarea de anunturi si platforma de blogging gratuita.

Se pare ca un membru al platofmei a sesizat ca forumul SeoPedia este spart de hackeri, iar in opinia lor se pare ca a fost un membru nemultumit de atitudinea Ambasadorilor (evident al unora dintre ei, cum nu ar putea fi Serban Cristian.

Incele din urma se pare ca situatia este sub control, chiar daca inca forumul nu este pe deplin refacut. Poate ca asa cum spun cei de la e4Ro, membrii forumului vor deveni mai intelepti, caci daca ce s-a intamplat se datoreaza unui membru nemultumit, atunci asta spune multe despre comunitate.

Ar putea fi ultimul membru luat in ras de cativa membrii cu vechime:

As vrea un hosting cat mai ieftin si rapid.
Cerinte:
-super rapid. asa cum e si zoso, la 500 de vizitatori/zi, asta insemnand sa suporte 2-3 vizite simultan.

Nu se stie momentan cine le-a vrut raul celor de la SeoPedia, insa cu siguranta daca nu au gasit vulnerabilitatea, este posibil ca secventa sa se repete.  Desi vor sa para un forum serios, in general tot o mana de “glumeti” gasesti si acolo, chiar daca nu sunt copii de pe arenaweb, care de altfel sunt prezenti si aici, doar ca nu la fel de “puternici” ca pe ex- forumul de webmaseri.

Related Posts:

  • No Related Posts