Omul contemporan se confrunta cu zeci de probleme. De curand, specialistii elvetieni au studiat problema greutatii peste limitele recomandate medical , si dupa ce au studiat un esantion de 300 de persoane cu varste cuprinse intre 25- 60 de ani, au ajuns la o concluzie care ar trebui sa ne puna pe ganduri : peste 40 % din polulatia europei este supraponderala. Evident ca in diverse proportii, incepand de la7-10 kg peste norma admisa ca fiind normala pana la zeci de kilograme in plus.

In acelasi timp au incercat sa studieze care sunt metodele de slabit cele mai usor acceptate de organism, si care nu streseaza “pacientul”. Caci daca o persoana se apuca de un anumit tratament de slabit, iar acesta nu da semne de reusita intr-un timp acceptabil, atunci pot apare probleme de alta natura, de cele maimulte ori psihice.

Persoana respectiva isi pierde speranta ca mai poate slabi prin efort propriu, sau si mai grav, va crede ca este predispus la a purta vesnic kilogramele acumulate in timp. Ca urmare a acestor studii, medicii recomanda mai degraba tratamente naturiste , care sa se combine armonios cu stilul de viata al fiecaruia, Si ce este mai important, care dau rezultate destul de rapid, de la cateva saptamani la maximcateva luni.

Se disting doua variante recomandate : ceaiurile si cafelele pentru slabit. Vom reveni in curand cu cele mai recomandate ceaiuri si cafele pentru slabit, si evident cu anumite precizari legate de modul de administrare si cum ne ajuta aceste produse sa slabim.

Related Posts:

  • No Related Posts