Cu totii ati urmarit serialul Tanar si Nelinistit si va intrebati desigur cam ce ar putea pati Nikki Newman in acest an , in cursa electorala, in relatia sa familiara cu Victor Newman si ce vor face copii ei.

Frumoasa dansatoare exotica va pierde competiti acu Jack , fostul ei sot , datorita lui David Chow , cu care se va casatori dupace va divorta de Victor. Insa despre viata ei personala mai tarziu, acum sa vedem ce va pati blonda in relatiile de afaceri. Asa cum deja stiti , lupta ei cu Philis a scos la iveala caracterul ei, nu tocmai placut. Insa prietenia cu Catherine , o va propulsa in functia de CEO la Chancellor Industries. Va inchipuiti placerea lui Jill. Insa asta nu va fi ceva de lunga durata, asa cum sunteti obisnuiti deja, totul este doar temporar in serialul Tanar si Nelinistit. Certurile lui Nikki cu Victor Newman iau amploare, si cei doi aproape ca nu isi mai vorbesc.

Evident ca va urma divortul de miliardar si focoasa blonda va pierde NVP –  lucru meritat daca tinem cont de ce i-a facut lui Philis, care a si fost condamnata datorita intrigilor din companie si a dusmanilor ei.

Cum va divorta si de Chow se va recasatori a nu stiu cata oara cu Deacon , despre care va vom spune mult mai tarziu, stati sa apara in film, pana atunci ramaneti lacei deja consacrati.

Tanar si Nelinistit – Nikki Newman

Tanar si Nelinistit – Nikki Newman

Nicholas “Nick” Christian Newman apare din “excursia” in care plecase si era dat mort, si desi la inceput crede ca este sotul fostei sotii Sharon, ii vine mintea la cap si isi recunoaste sotia! Asta probabil ca stiti, sau veti afla curand, insa ce este important in viata lui Nicholas, este faptul ca Noah, are un accident pe skate-ul sau si … va urma ..!

Minunea aparecand noul sot al lui Nikki dezvaluie o caseta din care reiese clar ca ea a uciso pe  Diane Jenkins intr-un gest disperat de autoaparare! Ce parere aveti? Este ca nici prin cap nu va trecea asa ceva!

Numai noi iti putem dezvalui secretele , doar sa ne scrii despre ce personaj ai vrea sa citesti!

Ai un personaj prefereat? Care este acela? Daca vei dovedica iti doresti sa stii totul despre personajul respectiv, noi iti vom face si un cadou surpriza!

Si nu uita de blogul special creat pentru tine si serialul Tanar si Nelinistit! Puteti desigur folosi cu succes si site-ul portalului e-4tv.com care are cea mai vasta pagina legata de serialul Tanar si Nelinistit! Si cum ar putea fi altfel cand de fapt este un portal special dedicat serialelor!

Speram ca veti reusi sa comentati despre fiecare personaj despre care doriti informatii suplimentare!

Related Posts:

  • No Related Posts