Serialul Tanar si nelnistit deschide sectiunea mentiunilor in TOP 400 cele mai bune bloguri. Cu o rata de actualizare destul de scazuta, creatorul paginii de pe wikipedia a creat acest blog si se pare ca i-a reusit!

Locul 4

The Young and the Restlessserialul PRO TV care desi are peste 10 mii de episoade, reuseste sa adune telespectatorii in fiecar ezi in fata televizorului!

 Locul 5

e-Gradina face parte din seria e-Blog (adica are un e in fata , este din categoria blogurilor si este parte componenta a retelei  de bloguri sponsorizate de InfoMedia.

Locul 6

Colegii tai este un blog din categoria e-scoala , destinat comunicarii intre colegii de scoala. Are o existenta destul de lunga, si ca un punct in plus, a reusit sa reuneasca peste 4000 de colegi de scoala care s-au regasit pe blog.

Acest Blog are si calitatea de a prezenta detalii despre anumite scoli inscrise pe site. Ceea ce este laudabil, este faptul ca prezentarea scolilor a fost facuta de chiar elevii acelei scoli. Si nu sunt putine inscrise pe site. Credem ca partea slaba este sistemul de vot al scolilor, care nu a atras inca destui votanti!

Related Posts: