Va vom prezenta in continuare TOP 400 cele mai bune bloguri de pe domeniul Ablog. Aceasta prezentare va fi facuta pe parcursul lunii iunie 2012. Zilnic lista celor 400 de bloguri va fi actulaizata in asa fel incat la sfarsitul lunii sa cuprinda toate cele 400 de bloguri.

Locul 1

e-Canada un blog destinat celor ce doresc sa emigreze in Canada. Cu un trafic de peste 800 de vizitatori unici , din Romania si Republica Moldova , acest blog se remarca prin corectitudinea informatiei , si prin numarul mare de comentarii lasate de vizitatori!

Mai mult, e-Canada are si cateva pagini separate dedicate emigrarii pe provincii cum ar fi Quebec , Vancouver sau Toronto. Va recomand sa cititi acest blog , macar pentru a vedea cum poti ajunge pe primul loc la nisa emigrare!

Locul 2

e-Moldova este un blog dedicat romanilor din Republica Moldova. De remarcat faptul ca blogul are si o sectiune de anunturi gratuite foarte cautat!

Locul 3

Mega Blog a devenit in scurt timp o sursa de informatii pentru bloggeri. Desi nu are sute de articole, scopul in care a fost creat este de a promova bloggeri talentati!

Related Posts: