Am mai scris despre jocurile online, despre categorii de jocuri, dar se pare ca oricat am vrea sa tinem pasul cu imaginatia creatorilor de jocuri, suntem mereu depasiti de situatie, asa ca va trebui sa abordam subiectul ceva mai des ca pana acum. Indiferent ca e vorba de jocuri cu carti, puzzle sau casino, in general copii sunt atrasi de jocurile noi. Sau de cele pe care le joaca prietenii sau colegii de scoala.

Baietii sunt de obicei atrasi de jocuri cu masini, cred ca nu trebuie sa dezbatem prea mult ce imoact a avut Need For Speed (NFS) inca de la lansare. Site-ul oficial este vizitat de milioane de utilizatori zilnic, in cautarea de noi aventuri cu masina. La fel de cautate sunt codurile care sa te faca sa avansezi in joc, sa faci rost de o masina mai puternica si evident sa ai un punctaj mai mare decat colegii cu care te joci.

Need For Speed

Esenta jocurilor cu masini este sa ai o masina puternica, sa ai abilitati de sofer si sa nu distrugi masina inainte de a termina cursa.

Numarul de trasee si scenariile variate au facut din jocurile gen NFS un magnet pentru impatimitii vitezei, am intalnit chiar persoane trecute de 25 de ani care isi rezerva cateva ore pe saptamana pentru a face cateva curse in jocurile cu masini.

Vom reveni curand cu cateva idei speciale pentru cei ce cauta jocuri pe play.google.com, cum ar fi Car Race by Fun Games For Free, pentru care vom face un review pentru cititorii portalului e-4U. Nu vom evita nici jocurile de pe facebook sau yahoo.  Mai ales ca din cauza concurentei dintre producatorii de jocuri acestea au ajuns la performante inimaginabile. Iar avantajul jocurilor online este acela ca nu trebuie sa salvezi decat scorul, restul este disponibil indifrent de locatia in care te afli, poti face o cursa de acasa, din parc atunci cand esti cu laptopul sau de la prietenul la care te afli in vizita!

Related Posts: