M-am decis sa plec in concediu in Grecia ! Si stiti de ce? Pentru ca am pierdut o saptamana sa caut oferte pe net, sau pe la agentii. Am studiat zeci de pliante, am pus sute de intrebari. Si mereu am avut in minte vacanta petrecuta la Eforie anul trecut. Nu am s ava povestesc cum a fost pe litoralul romanesc, caci vreau sa va las sa incercati singuri placerea asta.

Ca s anu va tin mult din timpul alocat citirii unui articol despre vacanta, caci vacanta este ceva relaxant nu ceva obositor, ba mai mult, nu cred ca intereseaza pe multa lume ce si cum ma distrez eu. Important este sa va spun cum am ales sa imi perec vacanta in Grecia.

Simplu, am vazut ca la raportul caitate – pret stau cel mai bine. O fi din cauza crizei? a lipsei de euro din tara? Nici nu ma intereseaza , insa se pare ca oferte mai bue decat cele din Grecia nu veti gasi. La iarna poate inEgipt , cine da schiatul pe scaldatul in mare. Eu unul, prefer vara caruta si iarna sania. Dar mi le procur din timp!

Deci, cum abia este prima jumatate a lunii iunie , e cazul sa te ocupi si tu de un bilet ieftin la mare , in Grecia. La pret de 2-3 stele , primesti confort de 4-5! Eu zic ca merita s aprofitam si noi , macar acum cand grecii nu au ce face si isi vand marfa mai ieftin!

Va astept in Grecia, daca ma vedeti fericit si bronzat, sa stiti ca sunt chiar EU!

Related Posts:

  • No Related Posts