Vand acest domeniu vechi de 8 ani! Pretul e fix: 25 de euro pe an de vechime, adica fix 200 de euro daca-l iei acum! In afara de vechime nu ofera mai nimic, doar cele 90 de articole, care teoretic iti dau un start bun. Evident ca nu e un domeniu premium, numele sau nu inseamna nimic. Banii si i-a scos din subdomeniul de anunturi. Acum mai scoate ceva din subdomeniul de limba franceza, cel de limba engleza a mers candva, dar acum are trafic zero, sau ma rog, spre zero. Sincer sa fiu nu cred ca o sa-l ia cineva, il mai tin sa faca 10 ani, apoi ma gandesc ce fac cu el. De dat gratis sau sa-l abandonez nu merge vorba, ca nu cere de mancare!

Vand acest domeniu vechi de 8 ani!

Daca am gasit poza asta pe site, este clar ca am planuit sa-l vand mai de mult, doar ca am cam abandonat ideea sa-l si pun undeva la vanzare. Pretul de 200 de euro nu mi se pare mare, chiar ar merita sa-l ia cineva si sa faca ceva interesant pe el. E pacat de vechimea lui. Are ceva autoritate, conform metricilor MOZ. Ar trebui cumva schimbat designul, poate o sa o fac chiar eu.

O alta idee ar fi sa-i mai pun cateva subdomenii, asa de “pamplezir“, ca sa rankez sau sa experimentez cate ceava. Pe de alta parte, chiar sunt curios cat de repede se accepta un subdomeniu pe AdSense. Sau o alta idee ar fi sa vad cum rankeaza pe ceva cuvinte pe care le am deja pe lista.

Related Posts:

  • No Related Posts